VŠECHNY ČLÁNKY

Coachballová Liga U11 - 1.turnaj

Na Velký pátek jsme se vydali hned ráno do Neratovic, kde nás čekalo 1.kolo coachballu. Do této ligy jsme pro letošní sezónu přihlásili tým, který se zakládá na hráčkách z U11, abychom postupně vybudovali čistě holčičí tým.
Vzhledem k Velikonočním prázdninám byl tým složen půl na půl, 5 holek a 6 kluků, ale to nám nijak nevadilo.

První zápas byl pro všechny takový oťukávací, navíc proti nám nastoupil silný soupeř, který věděl, jak se baseball hraje (tvrdé odpaly, skvělý baserunning, čistá hra v obraně). My jsme se museli vypořádat hlavně s nadhazováním na naše hráče, jelikož s trenérkami se to učíme (a opravdu to není lehké, během zápasů, kdy to chcete hodit dobře, zafunguje nervozita, že to dětem nechcete pokazit). Navíc dosud jsme působili u týmů žákyň nebo kadetek, kde si hráčky nadhazují samy, nebo u nejmenších, kde se hraje ze stativu.
Zápas skončil vysoko pro hráče z Mostu.

Zbylé 3 zápasy jsme se dostali do dobrého tempa a všechny vyhráli.  Soupeřem nám byli Chomutov, Praotci z Roudnice a Neratovice (Lobkovice). V každém zápase bylo co zlepšovat, ale i tak jsme viděli krásné odpaly do zadního pole, skvělou obranu v infieldu, několik skvěle chycených luftů v outfieldu a mnoho dalších krásných akcí. 
Velký prostor v infieldu dostaly právě holky, kde bylo vidět, že do budoucna máme slušný základ.



2.turnaj 7.května pořádáme turnaj my v Rozdělově, kam jste všichni zváni!

Za tým U11soft Martina Barochová