VŠECHNY ČLÁNKY

Miners v OC Central

Jak dostat baseballové hřiště do obchodního domu?

V neděli mohli návštěvníci obchodního domu Central Kladno během svých nákupů vidět kousek baseballového hřiště přímo na chodbě obchodního domu. V prostoru před knihkupectvím vyrostla během několika desítek minut klec, v níž hráči a trenéři baseballového a softballového klubu Miners umožnili zájemcům zkusit si odpálit na nadhoz z nadhazovacího stroje nebo změřit rychlost vlastního nadhozu na radar. 


V rámci akce Kladno sportuje v Central Kladno bylo k dispozici profesionální baseballové vybavení, které si kolemjdoucí mohli během svých nákupů vyzkoušet. Cílem akce byla propagace sportovních klubů na Kladensku a samozřejmě nabídka pohybových aktivit široké veřejnosti. Miners se svou 30 letou tradicí mají rozhodně co nabídnout a během odpoledne se v jejich kleci střídali dospěláci i děti, kteří si zkusili, jaké to je, odpálit jako v americké Major League. 


Kdo si nestihl vyzkoušet odpal v OC Central, má šanci na hřišti. Miners Kladno trénuje děti již od 4 let na dvou hřištích v Kladně. Nábory probíhají i průběžně během roku, stačí přijít na některý z tréninků odpovídající kategorie, které najdete na www.minerskladno.cz