VŠECHNY ČLÁNKY

Turnaj U7

Tuto neděli absolvovaly naše U7 svůj první letošní turnaj. Pro mnohé z nich to byl vůbec první baseballový turnaj v životě a nutno říci, že jsme se (především díky počasí) pořádně zapotili.

 

Turnaje se zúčastnily ještě týmy Berouna a pražské týmy Tempo a Eagles.
 
Hrálo se systémem každý s každým. Všechny týmy tedy sehrály 3 utkání a turnaj skončil velmi vyrovnaně - každý tým měl na kontě 2 prohry a 1 výhru. 
My trenéři jsme byli zvědavi především na to, jak se děti zorientují ve hře, na trénink jsme letos měli sotva pár týdnů a tak opravdový turnaj znamenal pro děti tak trochu hození do vody. Udělali nám radost. Nikdo se nevzdal, nikdo neplakal, nikdo neprotestoval a všichni hráli až do konce naplno. Samozřejmě, že víme, že máme ještě mnoho co trénovat, ale děti si odnesly pocit vítězství a jsme si jisti, že turnaj byl pro ně takovým malým soustředěním, při kterém se naučily mnohem víc, než na několika trénincích dohromady. Největší odměnou byla radost ze hry, která trvala celé dopoledne. Závěrečná bitva s vodními balónky a zmrzlina úspěšně završily dopolední námahu a děti se mohli rozprchnout na odpolední koupačku. 



Radka Jakubová