VŠECHNY ČLÁNKY

U11: V Merklíně dvakrát na bedně

O uplynulém víkendu se v Merklíně konalo 2. kolo Coachballové ligy kategorie U11.

Turnaj o šesti týmech rozlosovaný do dvou skupin. Skupina A – domácí Vampires Merklín, Slavia Boars Plzeň a Piranhas Beroun Blue. Skupina B – Piranhas Beroun White, naše Miners holky a my - Miners B „boys“.

Průběh byl celkem jednoznačný. Ve skupině porážíme Piranhas White 0:18. Miners holky nemilosrdně řežeme 24:0 (sorry).





Vyhráváme tak skupinu a jdeme na druhého ze skupiny „A“. Tím jsou domácí Vampires. Ani s nimi ale naše pálky nemlčí a obrana dělá precizně svou práci. Výsledek opět jednoznačný 17:0. Opakuje se tak finále proti Piranhas Blue, kteří ve svém semifinále porazili v dohrávce naše Miners holky těsně o bod! Miners kluci se ale opět za Miners „baby“ postavili a s bojovým pokřikem: „my vás pomstíme, my vás pomstíme…“, jdeme na to. Kuba „Karboš“ opět vítězně střihá o to, kdo bude domácí/hostující tým. Finále začíná a stejně jako v prvním kole v Plzni si zde naše obrana na chvíli vybírá volno a zároveň polevuje tlak na pálce… Ale i zde si Hornící jdou tvrdě za vítězstvím. Konečné skóre 10:4 a můžeme slavit. Za celý den tak musíme pochválit solidní pálku podpořenou dobrou hrou v obraně.


Miners holky vítězí v zápase o bronz, ze západu Čech si tak vezeme dvě placky.


Velké díky patří všem hráčům za jejich výkon. Rodičům/řidičům/fanouškům za podporu. Díky spolu-koučům. A velké díky samozřejmě patří organizátorům a rozhodčím, protože Merklín byl opět fajn.


Petr Tománek (HC)

#myjsmeminers

#rubejuhlí