VŠECHNY ČLÁNKY

Miners ve zbroji

Baseballový a softballový klub Miners vstupuje do nové sezony opět silnější a tentokrát doslova ve zbroji. Klub se dohodl s prestižní sportovní značkou UNDER ARMOUR (v překladu VE ZBROJI) na spolupráci v oblasti  vybavení sportovním oblečení   hráčů a trenérů a vzájemné propagaci značky.


Značka UNDER ARMOUR našla v klubu Miners Kladno partnera ve sportu, v němž by se chtěla výrazněji prosadit a Miners zase silného partnera s kvalitními produkty.  Baseball je sport venkovní, hraje se ve větru, dešti, když sněží i když sálá slunce. Dres baseballisty je vystaven extrémním podmínkám, prachu, blátu, musí vydržet silný nápor slidů na mety, odírá se pod chrániči. Produkty UNDER ARMOUR to vše mohou hráčům Miners nabídnout v maximální kvalitě.

Miners oproti tomu dává  značce širokou základnu hráčů ve všech věkových kategoriích, hrající v různých soutěžích v rámci ČR spolu se silným zázemím fanoušků a podporovatelů Miners. Klub je v rámci ČBA zapsán ve všech věkových kategoriích a v uplynulých letech dal o sobě častokrát velmi výrazně vědět. I ambice klubu do dalších let nejsou nízké. Bude tedy kvalitní výzbroj od UNDER ARMOUR potřebovat.