VŠECHNY ČLÁNKY

U11: TROJAN WINTER GAMES 2024

O uplynulém víkendu se v Praze Bohnicích, pod taktovkou SaBaTu Praha, konal tradiční zimní halový turnaj pro kategorii U11 „Trojan Winter Games“.

6 týmů ve dvou skupinách se utkalo v bojích každý s každým, následoval zápas o umístění.

Úvodní utkání Miners čekalo s Vlaštovkami ze Sadské. Očekávané vítězství se celkem jednoznačně potvrdilo, skóre 12:1. Homerunem se blýskl Dominik Dojčinovič.

Druhý soupeř byl o poznání složitější. Naši oblíbení Sokolové z Hluboké. Od úvodu utkání jsme tahali za delší konec, nicméně přesně a rychle nadhazující Adry nám moc šancí nedávala. Pár povedených odpalů Hluboké a chybek v naší obraně zvrátilo výsledek a prohra 2:4 nás posunula do boje týmů z druhých míst skupin.


V tom nás čekalo Tempo Praha. Pěkný zápas na obou stranách a přetahování o výsledek utnul tříbodový homerun Dana Šuranyiho. S výsledkem 7:2 tak obsazujeme pěkné třetí místo na turnaji.

Vyzdvihnout musím výkon všech nadhazovačů. Fíla Posselt, Patrik Bernard, Honza „Rákoska“, Vojta „Syky“ a Honza Peterka nadchli a těším se na jejich výkony v sezóně. Pochválit by se dala i pálka, nicméně zde je pořád co zlepšovat.


Velké díky patří hráčům, rodičům a pořádajícímu SaBaTu (Michalovi H.). Byla to fajn sobota.


Petr Tománek – HC


#myjsmeminers  #minerspower  #rubejuhlí