VŠECHNY ČLÁNKY

Kučera s Kuklíkem na Prospect Campu

Hráči Filip Kučera a Vojtěch Kuklík měli tu příležitost účastnit se akce pod hlavičkou Národního baseballového programu – Prospect Campu. Zeptali jsme se jich na pár otázek.


Co bylo náplní Prospect Campu?

oba: Camp byl zaměřený primárně na pálku a poté na IF a OF (infield a outfield, pozn. aut.) a jeho celkovou náplní bylo ukázat nové drilly a sdílet své poznatky na jednotlivých hráčích.

Kdyby sis měl vybrat jednu věc, kterou vám trenéři řekli, co by to bylo?

F: Tohle je zákeřná otázka, protože informací bylo nespočet, ale jedna z fakt důležitých věcí byla, ať makáme furt, hodně a tvrdě.

V: Trenéři mi řekli spoustu užitečných věcí, ale kdybych měl vybrat, tak bych si asi vybral proslov Alexe Derhaka. Říkal, že je důležité, abychom byli o krok dál a ne pozadu, až se uvidíme příští rok. Taková motivační věta nikdy neuškodí.

Na co se po campu budeš nejvíc soustředit?

F: Jak sem řekl, informací bylo nespočet, mám je všechny zapsané, a ještě si je musím všechny zpracovat, ale jednou z fakt důležitých věcí je rovnováha při pálení.

V: Po campu se budu soustředit na stálé zlepšování, použiji drilly a rady, které mi na campu dali, ale nejvíce musím zamakat na pálce.