VŠECHNY ČLÁNKY

U11 zvítězily v ČBP U11

Tým U11 se zúčastnil letošního ročníku Českého baseballového poháru, který se  konal na hřištích Sabatu Praha a Kotlářky Praha.

Od pátku 11.6. do neděle 13.6. bojoval náš tým U11 o co nejlepší umístění v ČBP.  V prvním zápase jsme narazili na Baseball Plzeň, který jsme porazili vysoko a mohli se soustředit na další den, kdy nás čekaly týmy Sabatu a Sokolu Hluboká. V obou zápasech byl vidět krásný baseball a dobré výkony našich nadhazovačů, ke konci se rozjela i pálka a proto jsme zaslouženě zvítězili a do postupových bojů šel náš tým z prvního místa ve skupině.

V neděli se hrálo semifinále s Eagles Praha, po němž jsme se již těšili na finálový zápas s SK Kotlářka. Ten přinesl nádherné baseballové momenty, jako např. chycený linedrive dvěma hráči na druhé metě a ještě zahraný aut na metě první.

Finále nakonec skončilo 11:6 a naši kluci se již mohli jen těšit ze zasloužené výhry a z přímého postupu na Mistrovství ČR U11 v září.

Současně byli dva naši hráči oceněni individuální cenou - Jakub Mareček, nejlepší nadhazovač a Jan Svoboda, nejužitečnější hráč turnaje.

GRATULUJEME!