VŠECHNY ČLÁNKY

ZAKONČENÍ SEZÓNY 2021

Po roční odmlce nám bylo umožněno uskutečnit tradiční zakončení sezóny, kterého se zúčastnilo kolem 200 lidí.

Začali jsme již v 8 ráno přípravou hřišť, stánků, stolů atd. Kolem půl desáté začali přicházet první účastníci. Jakmile odbyla desátá hodina, zahájili jsme zakončení přivítáním všech příchozích a odstartovali přípravu týmů na jejich zápasy. Od 10:30 byly na programu zápasy kategorií U7, U9 a U11. Každá kategorie hrála proti svým rodičům, až na kategorii

U11, která se s rodiči promíchala. K vidění byly krásné zákroky a odpaly, jak ze strany hráčů, tak ze strany rodičů. Posledním zápasem dne byl mix U13 – tedy týmy složené z baseballové i softballové kategorie U13. Jak by řekl náš zkušený komentátor Martin Draxler – ve všech zápasech vyhráli ti lepší.



V jednu hodinu odpolední jsme přešli k shrnutí sezóny jako takové a poté předávání individuálních cen těm nejšikovnějším a nejsnaživějším hráčům. Naše pozvání přijal reprezentační nadhazovač Tomáš Duffek, který jednotlivé ceny předával oceněným hráčům. Ti dostávali plaketu s jejich jménem, diplom a dárkový poukaz. Děvčata k tomu dostala i krásné květiny, které připravila maminka Honzíka (U11) a Vašíka (U9), Aneta Svobodová (a my jí za to moc děkujeme!). Pozvání nepřijal pouze Tomáš, ale také pan Jiří Chvojka, náměstek primátora města Kladna, a pan František Bureš, ředitel Sportovních areálů města Kladna.


Nebyli to ovšem pouze hráči, kteří dostávali ocenění. Na zakončení sezóny byla totiž vyhlášena speciální soutěž – Buchta roku 2021! Letos bylo rozhodování o vítězi opravdu složité, jelikož buchty, dorty, koláče a další dobroty byly vskutku vynikající, a proto by si zasloužili cenu všechny kuchařky i kuchařové. Zároveň největším překvapením bylo, když nejlepší buchtu vyhrál právě muž, čímž pány nepodceňujeme, jen bylo opravdu vtipné, když Martin Draxler zahlásil „Buchtou roku 2021 se stává číslo 7“ a pro ocenění se dostavil pan Janouš, kterému tímto ještě jednou gratulujeme.

Děkujeme moc všem, kdo se zúčastnili. Bylo opravdu skvělé Vás opět vidět takto pohromadě a moc se těšíme na další akci! Nejdřív nás ale čeká pořádná makačka a poté to hlavní, na co se všichni těšíme už dnes – sezóna 2022.

Ocenění:


Nejlepší pálkař
Nejlepší polař
Cena trenéra
MVP
U11Tonda KolajtaMatěj ŠtilipPetr Špiller
U13Bára JedelskáMaty NajmanLuky Mehes
U13 žákyněBára JedelskáÁma DraxlerováNaty Stádníková
U15Tomáš KroupaMaty HavelFilip Kučera
Muži


Karel Lhoták
Ženy


Alena Kadeřábková


Soutěž buchta roku:

1. pan Janouš

2. slečna Chalupová

3. pí Šedivá

4. pí Dojčinovič

5. pí Lovetinská


Michaela Čurillová